In dit gezondheidscentrum staat u als inwoner van het gebied De Blokken centraal. Al uw vragen op het gebied van wonen, werk/inkomen, welzijn en zorg kunt u stellen aan de balie in het welzijn- en gezondheidscentrum. Onze deskundige vrijwilligers en professionals helpen u graag met de beantwoording van uw vragen.

In dit centrum werken 21 organisaties samen om uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden en op te lossen. Doordat er letterlijk geen muren tussen de organisaties zitten, wordt er veel efficienter en sneller samengewerkt. Het Welzijn- en Gezondheidscentrum is voor alle inwoners van het Zuidoostelijk deel van de gemeente Emmen (De Blokken) en ligt centraal in Klazienaveen.

Over ons

Bestuur

In 2020 werd een nieuw bestuur van het Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken geïnstalleerd. Het bestuur bestaat uit de Klazienaveners Bennie Schulte (voorzitter), Karien Velzing, Jans Jagt en Gezinus Wolters.

Samenwerking

In het Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken werken een groot aantal instanties samen. Deze samenwerking is uniek in Nederland. Aan de balie in de centrale hal staan gastdames u te woord. Zij verwijzen u graag naar de instanties. Al uw vragen op gebied van wonen, werk/inkomen, welzijn en zorg kunt u stellen. Doordat er letterlijk geen muren tussen de instanties zijn, wordt er veel efficiënter en sneller samen gewerkt.

Rondom het WGC zijn tal van parkeerplaatsen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is.


Vele welzijn- en gezondheidsorganisaties onder één dak!

Locatie

Adres

Welzijn- en Gezondheidscentrum De Blokken
Van Echtenskanaal NZ 161
7891 AJ Klazienaveen

Tel: 0591 - 74 52 10
Contact opnemen


Contact DPG Vastgoed b.v.
info@dpgvastgoed.nl